keskiviikko 25. marraskuuta 2015

SISUSTUKSELLINEN BLOGGAAJAILTA
Vietimme viime viikolla mukavan sisustuksellisen illan Etelä-Pohjanmaan bloggaajien eli SObloggaajien kanssa. Kurkatkaa heidän sivunsa Facebookista. Kutsuimme SObloggaajat tutustumaan uuteen Muubs-showroomiimme Seinäjoen toimistolle. Nämä bloggaajat ovat käsityö ja DIY-henkisiä, joten he osasivat arvostaa Muubsin yksilöllisiä tuotteita. Sisustussuunnittelijamme Nina kertoi bloggaajille mm. Muubsin tanskalaisesta alkuperästä ja ekologisista materiaaleista. Myös Ninan suunnittelema Syli-keinutuoli, jonka esittelimme hiljattain blogissakin (postaus löytyy TÄÄLTÄ), herätti bloggaajissa kovasti ihastusta.


Illan ohjelmassa oli paljon muutakin mielenkiintoista. Suvi Hakala esitteli bloggaajille HR-Livingin valikoimaa. HR-Living on seinäjokinen yritys, joka maahantuo monenlaisia sisustustuotteita. Suvi toi bloggaajailtaan mm. kahvipöytäkattauksessa käyttämämme ihanat House of Rymin kahvikupit, Rymin tekstiilejä sekä Fire Designin tyylikkäät palosammuttimet. Bloggaajat saivat ostaa House of Rymin kahvikuppeja edullisesti ja monet käyttivätkin tilaisuuden hyväkseen. HR-Livingin jälleenmyyjiä Seinäjoella ovat Room2 ja GLO Interior. Osaa tuotteista saa tilattua myös meidän kauttamme. 
Herkullisiksi kehutut tarjoilut valmistimme itse ja pöydästä löytyi mm. tapaksia, cocktailpaloja, raakasuklaata ja suussasulava naked cake. Tarjottavat laitoimme pöytään tietenkin Muubsin tiikkivadeilla. Kahvipöydästä löytyi myös HR-Livingin maahantuomia Freemover-kynttilänjalkoja.

Piia Onnela kertoi vieraillemme Magnetix Wellness -magneettikorujen positiivisista vaikutuksia. Ja ovathan ne myös todella kauniita. Magnetixin Tehosydän lupaa poistaa särkyjä esimerkiksi niska-hartiaseudulta ja yhdellä bloggaajalla olikin jo ennestään Tehosydämestä hyviä kokemuksia. Piian sivut ja upeat magneettikorut löytyvät TÄÄLTÄ.Järjestimme illan aikana myös arvontaa ja tällä kertaa kaikki arvat voittivat. Lähtiessään bloggaajat saivat vielä mukaansa tuotepussukat, joista löytyi mm. Muubsin tuotteiden ja ihanien tuotekuvastojen lisäksi kotimaisen Walona Candlesin lahjoittamat tuoksukynttilät. Walonan kauniita kynttilöitä voi tilata heidän verkkokaupastaan
Meillä oli todella lämminhenkinen ja mukava ilta! Järjestämme vastaavia tapahtumia varmasti vielä uudelleen. 

Mukana bloggaajaillassamme olivat seuraavat blogit:

Kotini on helmeni
Kanivinossa
Ninnuska
Usva
Villa Bohemian
Piece by Piece
Siskonpaneelisoppaa

Kannattaa tutustua näihin mielenkiintoisiin blogeihin.

Kiitos kaikille bloggaajille, Walona Candlesille, HR-Livingin Suville ja Magnetixin Piialle!

2 kommenttia:

  1. Illasta jäi kyllä hyvä fiilis. Kiitos että saimme tutustua myymälätilaanne sekä ihanaisiin tuotteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kävit ja kiva että tykkäsit! :) Nähdään pian taas!

      Poista