perjantai 26. helmikuuta 2016

ASUNTOMESSUKOHTEEMME: "PIKKUUSEN PAREE"
Pari viikkoa sitten esittelimme yhden ensi kesän asuntomessukohteistamme, Jämerä Samsön. Postaus löytyy täältä (klik!). Tällä kertaa esittelyvuoronsa saa Finnlamelli-Timberkodin valmistama Pikkuusen paree, josta tulee messujen jälkeen menevän nelihenkisen perheen koti. 

Seinäjokinen perhe oli jo pidempään haaveillut kodista Kyrkösjärven rannalla sen mahtavien liikuntamaastojen vuoksi. Kun Seinäjoen asuntomessutontit sitten tulivat hakuun, ei heidän tarvinnut kauan miettiä. Alusta asti oli myös selvää, millainen uudesta kodista tulisi. Finnlamellin mallitalo Alajärvellä sai rakentajaperheen ihastumaan juuri tähän talomalliin. Finnlamellin Timberkoti on tuonut perinteisen pilaripalkkitekniikan tähän päivään, eikä upeat kattorakenteet varmasti jää huomaamatta messukävijöiltäkään. Tulevat asukkaat kertoivat, että talomallin selkeys ja sopivasti yksinkertaistettu pohjaratkaisu olivat heidän mieleen. 

- Tässä talossa ei ole ylimääräisiä tiloja, se on helposti hallittava ja huollettava. Arvostamme asumisen mukavuutta. Kiireisen arjen keskellä haluamme nauttia kodistamme emmekä siivota turhia neliöitä, totesi perheen äiti. 


Pikkuusen paree -talon kantavana rakenteena on puuliitoksin muodostettu pilaripalkkirakenne. Ulkokuorena ja sisäseinissä on hirsipaneeli ja eristeenä ekologinen ja hengittävä puukuitueriste. 


Postauksen kuvat on otettu tammikuussa, joten näistä on jo menty huimasti eteenpäin. Messukohteemme Pikkuusen paree alkaakin olla melko valmis. Tyyliltään kohteen sisustus tulee olemaan moderni, mutta kodikkuutta ja pehmeyttä ei tule puuttumaan. Värimaailmaksi sisustussuunnittelijamme Nina on yhdessä rakentajaperheen kanssa valikoinut harmoonisia sävyjä: valkoista, mustaa, harmaata ja beigeä. 

Avaruutta tässä vajaan 150 neliön messukodissa riittää. Myös makuuhuoneissa on reilusti korkeutta ja ilmavuutta. Erillinen arkieteinen tuo perheen kaipaamaa mukavuutta arkeen. Ulkovaatteet ja liikuntavarusteet pysyvät siellä piilossa vieraiden katseilta. Isot lasitetut terassit ja kesäkeittiö tuovat oman lisänsä arjen luksukseen. 


.


Perheen vanhemmat, teini-ikäiset lapset ja kaksi koiraa odottavat jo kovasti messujen jälkeistä muuttopäivää, mutta sitä ennen me kaikki pääsemme ihastelemaan tätä kaunista ja valoisaa kotia. 


Aurinkoisia hiihtokelejä kaikille lomalaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti