perjantai 29. huhtikuuta 2016

KOHTI ASUNTOMESSUJA - JÄMERÄ SAMSÖ





Seinäjoen Asuntomessuihin on enää reilu 2 kk aikaa. Messukohteemme valmistuvat kukin omaan tahtiinsa. Jämerä Samsö sisustetaan myös messujen ajaksi rakentajaperheen tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jämerä Samsö on asukkaidensa näköinen, yksilöllinen ja täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia, pintoja ja kerroksellisuutta. Jämerä Samsö ei ole liian hienosteleva, vaan rento ja kodikas, laadusta kuitenkaan tinkimättä. Samsö on skandinaaviseen tapaan raikas, selkeä ja toiminnallisuutta korostava, jossa materiaalit, struktuurit ja värit on tarkkaan harkittuja. Jämerä Samsön värimaailmasta löytyy maanläheisiä sävyjä: hiekkaa, harmaata, mustaa ja vaaleaa puuta.





Avaran ja valoisan olohuone-keittiö-ruokailutilan kattoon on tulossa valkoinen stretchkangas, jonka alle asennettiin ensin Konton akustiikkapaneelit. 

Näiden kuvien jälkeen Samsössä on taas menty aimo harppaus eteenpäin ja asennettu keittiön kiintokalusteita ja parkettia. Ruokailutilan yhteyteen on rakentumassa uniikki biotakka. Olohuoneen suurista ikkunoista on muuten todella komeat näkymät Kyrkösjärvelle.










Vanhempien makuuhuoneen yhteydessä on näyttävä valkoinen kylpyhuone, jonka katto kohoaa korkeuksiin.










 Lasten makuuhuoneet löytyvät alakerrasta. Makuuhuoneiden kattoihin toteutettiin epäsuoraa valaistusta. Kaikki seinät eivät ole jäämässä valkoisiksi, vaan niihin on vielä tulossa lasten valitsemat tehosteet. 







Jämerä Samsön sisustuksen ideoimisesta vastaa sisustussuunnittelijamme Nina Mäkelä. Samsössä tullaan näkemään mm. tanskalaisen MUUBSin kalusteita ja piensisustusta. Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roos on yksi Suomen harvoista MUUBS-jälleenmyyjistä. MUUBS tarjoaa yksilöllisyyttä etsiville sisustajille näyttäviä ja rohkeitakin vaihtoehtoja.







Jämerä Samsö sijaitsee Pruukinrannan messualueen keltaisessa kivitalokortterissa. Vaaleankeltainen rappaus toteutetaan kevään aikana.





Edellinen postaus Jämerä Samsöstä on luettavissa tästä linkistä.

Lisää messukurkistuksia on vielä luvassa, joten pysykäähän kuulolla!
Ja hauskaa vappua! 

Toivottavat: Nina, Tiina, Maria-Elina ja Henna