perjantai 30. joulukuuta 2016

Kiitos 2016 - Tervetuloa 2017!

Kulunut vuosi on täyttynyt mielenkiintoisista projekteista niin koti- kuin julkitilapuolella. Suurimpana ponnistuksena tietenkin heinäkuussa järjestetyt Asuntomessut täällä Seinäjoella, jossa olimme mukana kuudessa eri kohteessa. Saimme messuilta ennen kaikkea näkyvyyttä ja uusia yhteistyökumppaneita.

Samsön viihtyisä keittiö ja ruokailutila.

Samsön tunnelmallinen makuuhuone.

Pikkuusen Paree kylpee valossa!

Olohuone, joka ihastutti monia messukävijöitä. 

Meidät tunnetaan myös yrityspuolella hyvin ja sen myötä olemme saaneet mielenkiintoisia projekteja. Haluamme olla jatkossakin edelläkävijöitä julkisten tilojen suunnittelijoina ja luoda viihtyisiä ympäristöjä. Olemme saaneet suunnitella mm. työtiloja, neuvotteluhuoneita, henkilökunnan kahvitiloja, opettajanhuoneita ja luokkahuoneita.


Uuteen vuoteen lähdemme innokkaana ja luottavaisin mielin. Kulunut vuosi toi paljon muutoksia kokoonpanoomme, Hennaa ja Maria-Elinaa haluamme kiittää heidän tekemästään työstä yrityksellemme hyväksi.  

Vuoteen 2017 käymme nyt kahden hengen tiimillä. Toimipisteemme sijaitsevat edelleen Seinäjoella ja Vaasassa. Tulemme kertomaan tulevaisuuden työympäristöistä ja autamme niiden suunnittelussa. Keväälle meillä on tulossa mielenkiintoinen tapahtuma Vaasassa, siitä kerromme myöhemmin sitten lisää. 
Julkisten tilojen rinnalla jatkamme edelleen myös kotien suunnittelua - kodithan ovat kaiken hyvinvoinnin perusta! Kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme kuluneesta vuodesta! Tervetuloa matkaamme vuodelle 2017! 
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti