keskiviikko 10. elokuuta 2016

SEINÄJOEN ASUNTOMESSUJEN HIENO PÄÄTÖSVIIKONLOPPUSeinäjoen Asuntomessut päättyivät viime sunnuntaina. Kävijäodotukset ylittyivät hienosti, kun 130 000 kävijän raja meni rikki viimeisenä viikonloppuna. Kaikki messukohteetkin saatiin messujen aikana myytyä. Puukerrostalo Mäihässäkin kaikki asunnot on myyty tai varattu. Aika huikeaa!

Tässä kuvakavalkadissamme on pieni väläys viimeisen messuviikonlopun tunnelmista Lakean puukerrostalo Mäihässä. Nyt sisustukset on jo purettu ja on aika mennä eteenpäin kohti uusia haasteita. :)Lakean esittelijöiltä hommat hoitui eikä hymy hyytynyt. Kiitos Joonalle ja muille Lakean nuorille!Mäihä Galleria Konstissa viimeisen viikonlopun esittelijänä toimi makuuhuoneen tekstiilien suunnittelija Malgorzata Jaskiewicz.Puukerrostalo Mäihä kiinnosti messukävijöitä ja sai kiitosta mm. huoneistojen toimivista pohjaratkaisuista.

  

Lakean aurinkoinen messuemäntä Kaisa laittoi parvekkeen pöydän koreaksi Huutokauppakeisaria varten.


Huutokauppakeisari ja -keisarinna vierailivat Mäihä Lustossa ja suorittivat Lakean Pesämuna-arvonnan. Kuvassa myös Lakean toimitusjohtaja Timo Mantila.Lämmin kiitos kaikille messukohteissamme vierailleille ja yhteistyökumppaneille!
Kiitos saamastamme palautteesta ja yhteydenotoista. Mukavaa, kun tykkäsitte kohteistamme. :)

Nyt alkaa arkinen aherrus. Olemme käytettävissänne sisustussuunnittelu- ja kalusteasioissa.

- Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roosin tytöt -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti