keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

SEINÄJOEN ASUNTOMESSUT KÄYNNISTYIVÄT

Seinäjoen Asuntomessut käynnistyivät viime perjantaina Pruukinrannassa. Me Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roosin tytöt olimme tietysti paikan päällä ottamassa messuvieraita vastaan ja fiilistelemässä valmiissa kohteissamme. Nyt tuntuu tosi hyvältä ja messukävijöiltä saamamme palaute vain entisestään nostaa hymyä korviin! Kelit olivat melko sateisia, mutta ihmiset aurinkoisia. :)


Lakean puukerrostalo Mäihästä löytyy kolme kohdettamme: 2 Mäihä MUUBS, 3 Mäihä Galleria Konsti ja 4 Mäihä Lusto. Mäihän kohteiden sisustussuunnittelusta on vastannut Maria-Elina. Miehekäs Mäihä MUUBS ihastutti messukävijöitä mm. Muubsin yksilöllisillä huonekaluilla ja kekseliäästi makuualkoviin sijoitetulla ruokailutilalla. Miesasukkaalle sisustettu yksiö, Mäihä MUUBS, on sisustettu lähes kokonaan tanskalaisen Muubsin tuotteilla. Sisustussuunnittelu Mäkelä & Roos on Muubsin jälleenmyyjä Seinäjoella.


Mäihä Luston maanläheinen värimaailma, Naava-aktiiviviherseinä sekä Siparilan Grafwood-paneeli saivat myös viikonlopun aikana paljon kehuja messuilijoilta.
Lakean iloiset esittelijätytöt tunnistaa vihreistä mekoista. 

Suunnittelijan on helppo hymyillä! 


Asiakkuuspäällikkömme Henna toimii myös Konsti taideteollisuusyhdistyksen puheenjohtajana. Mäihä Galleria Konstista löytyy 12 ammattitaiteilijan ja -muotoilijan teoksia. Kodin mittakaavaan istutettu taidegalleria on ainutlaatuinen kokonaisuus Asuntomessuilla.Ninan suunnittelukohde Jämerä Samsö (kohde 13) pääsi mukaan messujen VIP-kohteiden joukkoon. Perjantaiaamuna messuportit avautuivat ensin VIP-vieraille kuohuviinitarjoilujen kera.
Valoisa ja kodikas Pikkuusen Paree (kohde 42) on myös Ninan suunnittelukohde. Kohteeseen 11 Lakka Lakeus Nina on tehnyt pinta- ja värisuunnittelun. Tervetuloa tutustumaan kaikkiin kohteisiimme!

Näillä fiiliksillä oli mukava ponnistaa toiseen messuviikkoon. 

Aurinkoisia heinäkuun päiviä ja nähdään Seinäjoen Asuntomessuilla! 
Messut ovat avoinna 7.8. saakka joka päivä klo 10-18.


- Maria-Elina, Henna ja Nina -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti