torstai 21. heinäkuuta 2016

MESSUVIIKKO 2 | POHJALAISTALOT JÄÄNEET MESSUVIERAILIJOIDEN MIELEEN


Asuntomessut Seinäjoella ovat nyt puolessa välissä. Sanoma Finland Oy:n tekemän väliraportin mukaan yli 90 prosenttia vastaajista koki, että messut ovat vastanneet odotuksia hyvin tai erittäin hyvin. Lisäksi 87,5 prosenttia vastanneista piti messuja erinomaisina tai hyvinä. 
Kävijätutkimuksessa kerätyssä vapaassa palautteessa käy ilmi, että mieleenpainuvimmat asiat messuilta ovat olleet Pohjalaistalot ja alueen monipuolisuus. 

Lähde: Asuntomessut.fi  

Kuva: Asuntomessut
Omista kohteistamme olemme saaneet paljon positiivista palautetta ja kyselyjä tuotteista. Seuraavassa suosituimmat tuotteet kyselyjen perusteella:


1. RUOKAPÖYTÄ MANOMUUBS

Ruokapöytä Mano on pysäyttänyt monta messuvierailijaa kohteessamme Jämerä Samsö. Uniikki pöytä kattauksineen on myös herättänyt kiinnostusta lehdissä, instagramissa ja blogeissa. Enkä yhtään ihmettele tätä - pöytähän on kerrassaan upea! Pöydästä on olemassa eri kokoja eri jaloilla.

Lisätietoja: http://www.muubs.com/shop/product/dining-champaign-table-mano
Jälleenmyynti: Sisustussuunnittelu Mäkelä&Roos Oy

Kattauksessa olevat lasipullot ovat Van Verren Assisi ja Fiesole. Pullot on tehty kierrätetystä lasista. Lisätietoja : http://www.hrliving.fi/category/van-verre/van-verre-1/bottles-from-recycled-glass/


2. TAPETTI MIN 2500


Omexcon MIN 2500 

Eteisen "hiekkapintainen" tapetti on herättänyt kiinnostusta ja paljon kyselyitä kohteessamme Pikkuusen Paree. Tapetti on Omexcon MIN 2500. MINERALS kirjasta löytyy monta muutakin samankaltaisia kauniita tapetteja ja värivaihtoehtoja löytyy runsaasti.

Jälleenmyynti: Sistussuunnittelu Mäkelä & Roos Oy
Maahantuoja: Maricken Oy


3. LAMPBASE L


MUUBS

Muubsin valikoimassa oleva Lampbase koristelee Mäihä Muubsin työpöytää. Kaunista pöytävalaisinta löytyy kahta eri kokoa. Muubsin valaisimet ovat kaikki mielenkiintoisia kappaleita joihin kannattaa tutustua!

Lisätietoja: http://www.muubs.com/products/home/lightning
Jälleenmyynti: Sisustussuunnittelu Mäkelä&Roos Oy

4. HOLLI


HOLLI

Ihana ruokailuryhmä HOLLI on upea esimerkki Suomessa suunnitellusta ja valmistetusta tuotteesta. Kalusteet valmistetaan Kauhajoella ja sen lähikunnissa Etelä-Pohjanmaalla. Kaunislinjainen tuoli ja siro ruokapöytä huokuu omasta mielestäni muistoja lapsuuden kodistani. HOLLISSA löytyy jotain vanhaa ja tuttua, mutta samalla kokonaisuus on uusi, kiehtova ja sopivassa määrin trendikäs.

Myynti ja lisätietoja: Topeekan kaluste


5. II MICRON


Lattialaatta II MICRON
Valkoiset kookkaat laatat herättävät edelleen kiinnostusta, vaikka olemme nähneet näitä jo jonkun aikaa. Laattapisteen kiiltävä laatta II MICRON 2.0 12 WL, koko 60x120 on herättänyt kiinnostusta kohteessamme Lakka Lakeuden yläkerrassa. Laatta on mielestäni hieno vaihtoehto jos haet murrettua valkoista laattaa. Laattaa löytyy useissa kokoluokissa.
Alakertaan valittiin sama laatta, mutta mattapintaisena ja koko 60x60 (II MICRON 2.0 60W) Saumasävy 111.

Lisätietoja ja myynti: Laattapiste Collection


6. KONTO


Akustiikkalevy KONTO
Jämerä Samsössa olevat yksilölliset akustiikkaratkaisut ylä- ja alakerrassa ovat esimerkki siitä, kuinka moneen muotoon KONTO turvelevy venyy. Yläkerran tehosteseinä on myös näyttö siitä, että turvelevy voi näyttää aidolta kiviseinältä :-)

Lisätiedot: https://www.konto.fi/fi/
Jälleenmyynti: Sisustussuunnittelu Mäkelä&Roos Oy
Toivottavasti ehdit käydä Asuntomessuilla Seinäjoella! Aurinkoisin terveisin, Nina

2 kommenttia:

  1. Kertoisitteko lisää siitä "kokoontaittuvasta saunasta"? Se taisi olla Mäihä Lustossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Anteeksi, kun kommenttisi on jäänyt huomioimatta. Mäihä Lustossa oli Harvian SmartFold-kylpyhuonesauna. Saunan pystyy asentamaan jälkikäteen esim. juuri kerrostaloasuntoon. Sauna menee kokoontaiteltuna n. vaatekaapin kokoiseksi. Kun lauteet nostaa ylös niin saunaan pääsee myös pyörätuolilla. Aika kätevä! :)

      Poista