sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

KOLMAS MESSUVIIKKO - MESSUJEN ILTA

Asuntomessujen pohjalaisteeman mukaisesti Seinäjoella vietettiin Messujen iltaa pohjalaisten sikajuhlien hengessä torstaina 28.7. Messujen iltana Asuntomessut olivat poikkeuksellisesti avoinna iltakymmeneen asti.


Kivitalo kortteeri

Upea kesäilta

Itse olin paikalla Pikkuusen Paree sekä Jämerä Samsö- kohteissani vastaamassa kyselyihin ja kertomassa kohteista. Ilta oli upea ja oli mukava todeta että niin moni oli tullut paikan päälle!

Vaikka messut ovat jo olleet auki 3 viikkoa niin en ole ehtinyt tutustua muihin kohteisiin. Viimeisellä aukiolotunnilla kävin sitten tehokkaalla rundilla, johon mahtui  7 kohdetta.
Kaikki kohteet olivat hyvin erilaisia ja mielenkiintoisia. Mieleen jäi Kannus- talon keittiö, joka oli mielestäni hurmaava ja pullan tuoksu lisäsi positiivista mielikuvaa tästä kohteesta. Tässä keittiössä näin itseni kokkailemassa... Pidin myös kohteen saunasta.
Teemu Hirvilammen suunnittelema kohde 34, Talo Koskela, oli myös listallani. Pidän henkilökohtaisesti kovasti puutaloista ja Hirvilammi on suosikkiarkkitehtini, joten odotukset olivat korkealla. Kohteen sijanti oli upea. Luonnon tuominen sisään isojen ikkunoiden kautta oli ihanaa. Tunnelma oli rauhallinen ja seesteinen. Pohja oli toimiva ja ratkaisut oivallisia. Perusasiat olivat kohdallaan, aivan kuten osasin odottaakin:-)

Värimaailmaltaan kohde oli mielestäni liian valkoinen ja jäi vähän kasvottomaksi.
Sisustusratkaisuista pesuhuoneen kaunis laatoitus jäi mieleen. Harmillista että talossa ei ollut valaistusta päällä ja illan hämärtyessä kuvien laatu ei ole hyvä.


Ja pakkohan Possen autoa oli kuvata - vähän vastapainoa sisustamiseen :-)

Viimeinen messuviikko on nyt alkanut, joten jos et vielä ole käynyt Seinäjoen Asuntomessuilla niin nyt kannattaisi lähteä! 

Aurinkoista viikkoa kaikille! 

t. Nina
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti